Industrieweg Hoogeveen groeit in aanzien

J2L Bouwbegeleiding en Advies BV vindt dat de Industrieweg zo langzamerhand weer een bijzonder fraai aanzicht krijgt. Steeds meer panden worden verfraaid, en de gemeente heeft de weg zo weten aan te passen dat het geheel de Industrieweg tot een hoog gewaardeerd gebied maakt. Onlangs bouwde HuneBouw (voorheen Ter Stege Bouw) in opdracht van de heer H.E. Swarts, en onder begeleiding en toezicht van J2L BV, twee fraaie ontwerpen van Vellinga & Menkveld Architecten, op de plaats waar in 2000 het voormalige pand door brand werd verwoest, staan nu twee panden achter elkaar waarvan de helft (27A) alweer is verhuurd aan “De Tegel Master”.

Gortemaker van J2L denkt dat voor veel gedateerde panden geld dat naast een nieuwe voorgevel ook zeker isoleren en het aanpassen van de technische installaties naar de eisen des tijds, of zelfs vooruitlopend op de tijd een must is. Eigenaren van vastgoed zullen door deze aanpassingen hun vastgoed beter kunnen verhuren, Huurders zijn zakenmensen en die zijn ook slim genoeg om te weten dat de vaste lasten van hun huur pand zo laag mogelijk moeten zijn. Door het aanbrengen van WTW (WarmteTerugWinning) op het ventilatiesysteem en het in enkele gevallen toepassen van warmtepompen op water en/of lucht, daarnaast de oude lampen vervangen door hoog frequente of zelfs al LED verlichting, en het energieverbruik daalt enorm.

Mocht u ook plannen hebben in deze, Gortemaker komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. J2L begeleid opdrachtgevers bij hun bouwplannen, dit omdat de regelgeving zo omvangrijk is dat het voor een leek niet meevalt om het zelf te doen. Ook is het voor drukke ondernemers lastig om hun aandacht te verdelen over bouwplannen en hun core business. J2L begeleid alles vanaf de eerste gedachte tot en met de realisatie.